Barnwebb – Din familj på webben

Barn, graviditet, utveckling, barnsjukdomar, säkerhet, ungdomar och uppfostran

13 årig pojke i England har blivit pappa

By • Feb 26th, 2009 • Category: Baby, Planera barn

Edit: Update. Efter dna-test så visade det sig att Alfie inte var far till barnet. Chantelle var inte alls oskuld som hon sagt utan haft sex med ett dussintal andra killar, och tydligen var det någon av dessa som var barnets pappa…
Alfie, en 13 årig pojke som dock ser betydligt yngre ut har tillsammans med sin 15 åriga flickvän fått ett barn.  Barnet som ska heta Maisie Roxanne föddes 23:e februari 2009 på Eastbourne Hospital, East Sussex. och vägde 7lb 3oz. 

Alfie, berättar att de inte funderat så mycket på hur det skulle vara att vara förälder, hur de ska få pengarna att räcka men att de var oroliga för hur deras föräldrar skulle reagera.

 

Little family ... Alfie, Chantelle and baby Maisie

 

Caring ... Alfie bottle feeds his little daughter

 

 

Devoted ... Alfie holds and cuddles Maisie

 

 

 

 

Chantelle och Maisie bor med sin arbetslöse far Steve, 43tillsammans med sina fem bröder i Eastbourne.  Alfie bor på andra sidan staden med sin mamma  Nicola, 43, men tillbringar nu den mesta av tiden hos sin flickvän. 

Alfie är dock inte Storbritaniens yngsta person som blivit pappa då Sean Stewart i Sharnbrook, Bedford,  1998. fick ett barn med 15 åriga Emma Webster. Ett förhållande som dock bara varade ett halvår efter det.

 

 

Tagged as:

One Response »

  1. […] en ganska ung förälder trots att man är runt 30. I England finns det dock en pojke som blivit pappa vid en ålder av 13 år.  När han är 32 kommer hans barn att vara myndigt… […]

Leave a Reply