Kusinträff

Sensommaren 2016 blev en tid med  kusinträffar.  I slutet på Juli träffade Svensson-syskonen småkusinerna Olsén från Uppsala och Palmberg från Karlstad i Hallsberg för att titta på museum med modelljärnväg uppbygd bl.a. efter hallsbergs tågstation, och en utställning med klädmode genom tiderna.

Sedan blev det asiatisk lunchbuffe på Cocco thai. Simon och pappan satt vid ena änden av bordet och såhär såg utsikten ut därifrån.

kusintraff

 

Sedan i början på Augusti bjöd äldsta kusinen Ryttegård in till 18 årskalas så då blev det till att träffa storkusinerna Ryttegård. Här var även småkusinerna Olsén från Uppsala som vi fick träffa igen.

Och den 9 augusti är det dags att fira farfar Arnes födelsedag och då ska De stora svenssonsyskonen och storkusinen Sjöblom från Bie springa lopp i Katrineholm. Tillsammans liksom deras fädrar.  Antagligen kommer Palmberg-familjen med husvagnen också.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *