Barnwebb – Din familj på webben

Barn, graviditet, utveckling, barnsjukdomar, säkerhet, ungdomar och uppfostran

Tidig toaträning

By • Dec 20th, 2014 • Category: Små barn

Redan när vår son var några veckor gammal började vi med toaträning genom att hålla honom över toaletten eller handfatet efter att han hade sovit berättar Jakob Svensson.

Om man håller barnet över toaletten eller handfatet direkt efter att det vaknat kommer det normalt kiss inom någon minut. Genom att göra ett speciellt ljud när man ser att barnet kissar, kommer barnet att kunna koppla ihop ljudet med att kissa.  Med tidig toaletträning blir barnet ofta torrt innan 1,5 års ålder, till skillnad från barn med normal eller sen potträning som kan behöva ha blöja i flera år.

is
Email this author | All posts by

Leave a Reply