Barnwebb – Din familj på webben

Barn, graviditet, utveckling, barnsjukdomar, säkerhet, ungdomar och uppfostran

Elvatusenmetersklubben

By • Oct 4th, 2010 • Category: Uncategorized

Medlem av elvatusenmetersklubben är en beteckning för person som bytt en bäbis bajsblöja på hög höjd. Vanligtvis på ett komersiellt flygplan. Uttrycket myntades på en flygning där ett föräldrapar fick byta varsin bajsblöja och där flygplanets kapten meddelat att flygningen skedde på ca 11000 meters höjd.

Uttrycket är också en skämtsam anspelning på tiotusenmetersklubben, men där elvatusenmetersklubben naturligtvis är ett steg högre.

Specialmedlem i elvatusenmetersklubben är beteckningen på en person som som bytt en bajsblöja på en bäbis som kommit till under intagningsprov till tiotusenmetersklubben, men det är okänt om det finns någon som kvalificerar för detta specialmedlemsskap.

Tagged as:

Leave a Reply