2,5 års kontroll

Lämpligt nog kunde Benjamins 2,5 års kontroll på BVC synkroniseras med hans lillasyster Natalis 3-veckors invägning på BVC.
På 2,5 årskontrollen fick Benjamin namnge ett antal saker som sköterskan plockade upp ur en väska och även ställa dom på olika ställen, avgöra vilken som var den lilla bilen och vilken som var den stora bilen etc. Att säga vad det var

Och det gick ju bra när han väl kom igång. Mätning och vägning blev det också. 87cm och 12 kg innebär att att förhållandet mellan vikt och längd är helt normalproportionerligt.

One Response to “2,5 års kontroll”

  1. […] nog kunde 3-veckors invägning på BVC synkroniseras med storebror Benjamins 2,5 års kontroll på BVC. Natali vägde in på 4660g och hon var 55cm lång. Hennes huvudomfång var 37,5 cm. Liksom sin […]

Leave a Reply