Lös i magen

Svalde en glödlampa. Lös i magen. Så lyder en gammal ordvits.

Det har han dock inte gjort men lös i magen är den lilla skitungen. Ut kommer en grönfärgad sörja ett par tre gånger per dag. Jag tyckte bättre om hur det var tidigare när han var hård i magen och var tvungen att ta i så mycket att det märktes i så god tid att man både hann ta av honom blöjan och sätta honom på toaletten innan det var dags för tvåan. Även om något mellanting kanske är att föredra. Lösmagheten hade dock fått till följd att han vid invägningen på bvc inte hade ökat lika mycket som viktkurvan indikerade. 9100g väger hans nu 73cm långa kropp. Se där. Endast 1 meter kortare än sin far är han nu. Eller om det beror på att att han ibland bara äter en halv fyramånaders portion. Men bröstmjölk äter han med god aptit. Och nu har han börjat tycka om vällingen iallafall så snart kan han nog gå upp en viktklass.

Tags:

Leave a Reply