Natali 3 månader

Ja då har Natali blivit 3 månader gammal och har varit i grekland längre än hon varit i Sverige. Dagen till ära passade hon på att försöka vara vaken så mycket som möjligt, då hon inte ville sova särskilt mycket varken på förmiddagen, eftermiddagen eller däremellan. Kanske försökte hon leva upp till riktvärdena kring sovvanor om att bäbisar 1-3 månader sover mer än de som är 4-6 månader.

Hon verkade ju tidigt ganska intresserad av att försöka vända sig, men sedan har hon inte gjort så stora framsteg på den fronten, även om hon kämpar lite ibland. Men utan hjälp vänder hon sig inte än om man inte lägger henne i en brant lutande backe. Hon kan inte så många andra tricks heller, men är rund och pigg och glad.

4 thoughts on “Natali 3 månader”

  1. Fast det där var ju inte sant! Hon kan ju vända sig från mage till rygg. Ibland 😉 Det har hon ju kunnat sen innan hon blev två månader. Bara det att det blev svårare sen armarna började lägga sig i vägen…

  2. Hm, ja fast det kändes ju mest som att hon trillade runt för att tyngdpunkten blev så hög när hon hade händerna under bröstet.
    Men om man tar ett genomsnitt av mammans och pappans bedömning så får man nog en ganska bra uppfattning av verklighten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *