Barnwebb – Din familj på webben

Barn, graviditet, utveckling, barnsjukdomar, säkerhet, ungdomar och uppfostran

Hemkörning av mat

By • Jun 29th, 2018 • Category: Familj

Inlägget innehåller annonslänkar för mat.se

För en barnfamilj med heltidsarbetande föräldrar tar matinköp och matlagning upp en stor del av tiden som finns kvar mellan jobb och nattning.

Ett alternativ är att prenumerera på en matkasse. Man får ingredienser och recept till spännande maträtter för familjens familjemedlemmar och passar den som vill pröva något nytt, få nya ideer och gillar att laga nya maträtter, men inte att gå i matbutiken och handla eller hitta på vad man ska laga till middag. Man kan ofta välja en viss inriktning på sin matkasse t.ex. vegetarisk eller liknande. En nackdel kan vara att alla kanske inte gillar de nya innovativa maträtterna eller att matsvinnet ökar eftersom allt kanske inte går åt, eller så skulle man behövt laga mer om man t.ex. får besök med kort varsel eller om barnens kompisar vill stanna och äta. Beroende på var man bor varierar utkörningsmöjligheterna men ofta kan man beställa om man bor i eller i närheten av någon större stad.

Ett annat alternativ är att handla mat online. Som en matbutik fast på internet. Man kan lätt söka reda på de varor man önskar och man behöver inte springa och leta bland hyllor och gångar. Dessutom kan man ofta spara tidigare inköpslistor och redigera den inför nästa inköpstillfälle. Ofta handlar man ju faktiskt ungefär samma saker vecka efter vecka. En etablerad aktör för att handla mat online är mat.se där man enkelt beställer hem önskade matvaror.

Fram till 31/7 2018 får nya kunder 175kr rabatt på sin första beställning. Dessutom fri frakt vid beställning över 700kr. Ange kod MAT2018 i kassan.

Tagged as:

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /storage/content/83/166583/barnwebb.se/public_html/wp-content/themes/mimbo2.2/comments.php on line 73