Barnwebb – Din familj på webben

Barn, graviditet, utveckling, barnsjukdomar, säkerhet, ungdomar och uppfostran

Interaktiva robotar för barn

By • Aug 21st, 2016 • Category: robotar, Utveckling

Cognitoys
Cognitoy är en avancerad interaktiv lek- och lär sak för barnen. Cognitoy dino kan interagera med ditt barn. Uppkopplad mot internet och utrustat med IBM Watson, en fantastisk kognitiv teknologi som IBM släppt fri att använda som open source. Det innebär att cognitoy inte bara kommer med över tusen frågor som både är engagerande och lärande utan även kan utvecklas och uppdateras med nytt innehåll. Den lyssnar på tilltal och kan berätta nya egna historier

Lego mindstorms
Lego mindstorms är avancerade lego byggsatser som kan bli olika robotar som styrs med en smartphone eller surfplatta. Här tränar barnet inte bara på att bygga utan även prgrammering.

Leave a Reply