Säljer av lite saker

Allteftersom barnen växer och blir större kan man börja sälja av barnsaker.
När vi bara hade Benjamin sparade man ju en hel del för att ev. syskon skulle ärva men nu har även lillebror Simon börjat bli stor.
Eftersom köp och sälj marknaden tillsalu.net ligger på is, säljer vi en del saker på citiboard där man kan sälja gratis.  Bl.a. har vi just nu babysängen bedside crib som man antingen kan ha som en fristående babysäng, en babysäng intill föräldrasängen eller som en barnsoffa. Finns att hämta i Vretstorp i Hallsbergs kommun om någon är intresserad.
Var övertygad om att det bara var en tidsfråga innan marknadsledande köp och sälj marknader skulle bli utkonkurrerade av någon aktör som erbjöd gratis privatannonser då de inte bara tagit hutlöst betalt för vissa annonser utan dessutom haft en ful och osmidig site med annonser, trots att de tagit betalt.
Citiboard har dessutom en smidig app där man kan lägga in annonser och sköta kontakterna med köpare och säljare.

Leave a Reply