Morföränglar

Innan Benjamin började på dagis behövdes det en del dagar hjälp med barnpassning. Ofta kunde farföräldrarna hjälpa till då de passerat 65-års åldern och minskat ner på yrkesarbetet.  När Benjamin är på dagis och båda föräldrarna arbetar behövs det ibland istället hjälp med hämtning på dagis och barnvakt några timmar i samband med det, och där brukar morföräldrarna som bor lite mer strategiskt till kunna hjälpa till.  På torsdagen hade Benjamins pappa åkt till Stockholm och missat att dagis skulle stänga tidigare denna dagen. Men då ryckte morfäräldrarna in med några timmars varsel. Tusen tack för hjälpen. Ni är riktiga änglar. Morföränglar.

Tags:

One Response to “Morföränglar”

  1. mormor says:

    Tack för den fina utmärkelsen! Vi vill göra vårt bästa för att leva upp till den. Det är i och för sig mycket enkelt med ett barnbarn som Benjamin.

Leave a Reply