Mycket folk

Under en dryg vecka i början av augusti har Benjamin träffat mycket folk. Flickkusinerna har varit och hälsat på, förutom den äldsta och den yngsta, med sin mamma och vid ett annat tillfälle besök av den yngsta flickkusinen med sin mamma. Han har också hunnit träffa pojkkusinen när de tillsammans med familjerna firade farföräldrarnas födelsedag. Som present av barnbarnen med familjerna fick de varsina cykelbarnsadlar, vilket de blev glada för, osjälviska som de är.  Benjamin tittade också på när mamma och pappa Svensson sprang kk-joggen, d.v.s. katrineholmskuriren-joggen.

Sedan så var det också grillfest i trädgården med vänner från Tunadalskyrkan och då var det ännu mera folk. Riktigt trevlig inledning på augusti alltså, då vi haft mycket tid att vara hemma och träffa trevliga människor.

Leave a Reply