Inte klappat och klart

Allt verkade klappat och klart. Jakobs brors nyhyrda lägenhet skulle vara färdigrenoverad och Jakob skulle hjälpa sin bror att flytta, och på vägen till Karlstad skulle han ta med sig fru och barn och lämna av dem i Örebro, där morföräldrarna skulle kunde ta hand om Benjamin samtidigt som Emma skulle få lite ledigt från barnpassandet och ägna sig åt att sy kläder till ett kommande live/levande rollspel. Som sagt allt verkade klappat och klart men man vet aldrig. När det gäller barn och hantverkare kan man aldrig vara säker så man ska inte ta ut något i förskott.  Mycket riktigt. Dagen innan den planerade möbelbärardagen visar det sig att golvet i den nyhyrda lägenheten inte är färdigslipat så det går inte att flytta in möblerna.  Så Emma beger sig till Örebro utan Jakob som blir sittandes hemma med ännu fler barnpassningstimmar att ta igen.

One Response to “Inte klappat och klart”

  1. Arne Svensson says:

    Genom noggrann och detaljerad planering vet man precis vad man skulle ha gjort, om inte saker och ting blev som de blev.

Leave a Reply