BVC

En dryg månad för sent var det dags för 18 månaders kontroll på BVC. Då får man som 1,5 åring visa att man kan gå, säga några ord och stapla klossar på varandra. Eftersom det var ett tag sedan vi lekte med klossar var jag lite osäker på om han var intresserad av detta. Tidigare när vi hållit på med klossar hade han mest varit intresserad av att riva ner det någon annan byggt upp. Men när klossarna kom fram så staplade han klossarna på varandra. När det var dags för sista klossen inte bara staplade han den, utan talade helt korrekt om att den var “blå” också. Sköterskan blev riktigt paff och sa att det var tur att hon redan satt ner, annars hade hon kanske trillat ihop av förvåning.

Nu är Benjamin 84 cm lång och väger 10365gram. Längden var normal för åldern och vikten två hack under normalkurvan, men fortfarande inom normalintervallet.  Men det är nog bra att han är längre än vad han är tjock iaf. eller hur man ska uttrycka det. Det är han inte den enda Svensson som är.

Leave a Reply