Barnteater

Emma hade sett affisher om att en barnteater skulle ha en föreställning i staden. Hon lyckas utifrån affishen lista ut vilken dag och vilken tid det är. Någon timma innan föreställningen börjar det bli dags att ta reda på var detta ska utspela sig denna lördagkväll.  Hon ser att teatergruppen har lagt ut lappar i lägenhetshotellets entre och får en lapp med adressen utskriven på grekiska. Det ska iallfall vara i gamla stan, så vi beger oss dit och genom att fråga oss fram hittar vi rätt.

Det visar sig vara Grodprinsen som framförs. Då det är på grekiska förstår vi  inte mycket av vad de säger, men kostymerna och rekvisitan är välgjord, så det är ganska roande ändå. Man förstår också hur världen kan vara för ett litet barn innan det har lärt sig språket. Man får utgå ifrån gester och mimik för att försöka förstå vad någon försöker förmedla.

Tags:

One Response to “Barnteater”

  1. Yang Geagan says:

    Someone necessarily lend a hand to make significantly articles I’d state. That is the very first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the research you made to create this actual post incredible. Fantastic process!

Leave a Reply