Molnigt

Den gångna veckan har det varit ganska molnigt, så även om vi varit ute åtminstone en stund varje dag har det även varit inne en del och Benjamin har tittat på tecknat etc. t.ex. lejonkungen. Kanske blir det djungelboken nästa gång. Eller kanske lite lekar för barn och bäbisar. Går att hitta en hel del gratis tv-sändningar och filmklippinternet, så det är ju bra när tv:n på rummet bara pratar grekiska.

Ja nu när drygt 2/3 av vistelsen är passerad finns det en sammanfattande artikel om resanbarnwebb. Vi är nog iallfall överens om att vi ännu inte ångrar att vi åkte iväg på denna upplevelse under föräldraledigheten. Visst längtar man hem ibland, men det är mest för att man saknar vänner, familj eller evenemang på hemmaplan, men samtidigt är det väldigt trivsamt här och en förmån att kunna vara tillsammans så mycket i familjen. Och så är vi också en erfarenhet rikare när vi kommer hem.

3 Responses to “Molnigt”

  1. Mormor says:

    och vi längtar efter er, men det är nog bra om ni blir ett tag till så huset också är redo att välkomna er.

  2. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I am hoping to present one thing again and aid others like you helped me.

  3. Greetings! I’ve been reading your blog for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Tx! Just wanted to say keep up the good work!

Leave a Reply