Fortfarande skönt på stranden.

Hela helgen bjöd på strandvänligt väder med 20+ grader och solsken under dagen. Lite varmare än dagarna innan, kanske då det var molnigt på morgonen/natten så att värmen hölls kvar lite bättre.  Vi ändrade också om schemat så att vi gick till stranden mitt på dagen istället för senare på eftermiddgen, vilket var skönt denna tid på året. När vi kom hit var det istället så pass varmt att man gärna tog en siesta inomhus eller i skuggan mitt på dagen. Två dagar lyckades vi även få barnen att sova middag samtidigt i dubbelvagnen, så det blev extra lyxigt med någon timma mitt på dagen då vi båda kunde få lite egentid samtidigt och ligga på stranden och läsa på egen hand, eller ta en simtur i havet.

En av dagarna på stranden kom en herrelös hund och såg väldigt söt ut. Vi ignorerade den då man inte vet temperamentet på herrelösa hundar eller om de har några sjukdomar, men den lade sig ändå i skuggan av vår barnvagn och verkade nöjd med att ha några att hänga med. Dock så sprang han upp och skällde på förbipasserande när de gick förbi, så de måste ha tyckt att vi hade väldigt dålig koll på “våran” hund.

Efter några timmar på stranden så var vi alla dock väldigt trötta på kvällen, så det blev inte så mycket jobbat med egna projekt, men man blev iallafall inspirerad att kunna få passiva inkomster från webben som är oberoende av vilken plats man befinner sig på.

Leave a Reply