Sol och svala vindar

Det har varit några dagar med soligt väder, men ändå inte så jättevarmt. Vid stranden blåser det svala vindar, speciellt framåt eftermiddagen och kvällen, så då behöver man ta på en lite varmare tröja. Dagarna har gått fort med besök i lekparker och på stranden. I lekparken brukar det gå bra att en vuxen har hand om två barn, så då har den andra kunnat jobba eller plugga lite på projektendatorn. Emma ska också spela in en audition till en teckenspråksteater, så syslolösa behöver vi inte vara. Vi har också lärt känna en mamma på våningen under i lägenhetshotellet, som är från Tessalonike men som pluggar i Rethymno och som har två barn, varav det ena är i två-årsåldern och som Benjamin har lekt med.

Benjamin tar med Pappas hjälp kort på barnen som bor i samma lägenhetshotell.
I bakgrunden Emma och Natali.

Leave a Reply