Fredagskväll på Loggos Taverna

På fredagen var det ganska grått väder. Mitt på dagen tog Jakob en lång promenad med Benjamin och Natali i vagnen med tanken att de skulle sova en stund mitt på dagen. Natali sover gott hela promenaden men Benjamin sitter och trallar glatt för sig själv och vill inte alls somna. Efter eftermiddagsfikat tycker Anna ändå att Benjamin verkar trött så hon lägger sig med honom i sängen. Efter en stund kommer Benjamin ut från sovrummet medan Anna ligger kvar och får sig en välbehövlig eftermiddagslur.

Framåt sex-tiden på kvällen går vi ut för att äta mat. Då somnar däremot Benjamin gott i sin vagn. Natali är lite mer svårsövd, men när maten på Loggos Taverna kommer in sover hon också gott. Det blir en trevlig kväll med god mat till rimligt pris. Faktiskt första gången på resan som vi känner att vi vill ge ordentligt med dricks.

One Response to “Fredagskväll på Loggos Taverna”

  1. Trudi Olquin says:

    You’re so interesting! I don’t believe I have read through a single thing like this before. So nice to discover someone with a few unique thoughts on this subject. Really.. thank you for starting this up. This web site is something that is required on the internet, someone with some originality!

Leave a Reply