Europeiskt sjukförsäkringskort

När man tillfälligt vistas utanför norden i ett annat EU/EES-land eller Schweiz har man rätt till nödvändig vård på samma ekonomiska villkor som invånarna i landet. För att få det behöver man ett europeiskt sjukförsäkringskort (EU-kort).  Det är nu beställt. Det är en bra ide att beställa ett sådant även för den som reser en kortare tid utanför norden till ett EU/EES land eller Schweiz.

3 Responses to “Europeiskt sjukförsäkringskort”

  1. […] EU har samma rätt till sjukvård som de som bor i landet. Det är dock viktigt att man har med försäkringskassans Europeiska sjukförsäkringskort. Oktober och november är också lågsäsong för turismen i Grekland, men det är fortfarande […]

  2. We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be exactly what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a lot of the subjects you write with regards to here. Again, awesome website!

  3. Perfect piece of work you have done, this site is really cool with great info .

Leave a Reply