Destination Rethymno, Kreta

Efter mycket funderande, och förfrågningar på reseforum kring destinationen i Grekland föll valet på Rethymno på Kretas nordkust i Grekland. Det känns som en lagom stor stad där förhoppningsvis en hel del av den Grekiska kulturen finns kvar. Det är en universitetsstad där det är aktivitet året runt, även om naturligtvis en del stänger ner under lågsäsong. Dessutom finns en långgrund barnvänlig strand.

De två största städerna på Kreta är ju annars Heraklion och Chania och Rethymno ligger ungefär mitt emellan dessa. Det är även i Heraklion och Chania som kretas flygplatser ligger, och sedan är det någon timmas bussresa till Rethymno. Troligen kommer vi flyga till någon av dessa städer och stanna där någon dag innan färden fortsätter mot Rethymno.

Tags:

3 Responses to “Destination Rethymno, Kreta”

  1. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days..

  2. Emile Bollie says:

    I am curious to find out what blog system you’re using? I’m experiencing some small security issues with my latest site and I’d like to find something more safe. Do you have any solutions?

  3. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

Leave a Reply