Boende

När destinationen var bestämd återstod det att hitta logi för vistelsen. Efter att ha tittat på lägenheter och hus som fanns att hyra utan att hitta något prisvärt som vi fastnade för riktade vi blickarna mot mer centralt belägna lägenhetshotell. Dels för att de privata alternativen ofta var onödigt stora och dyra, och normalt krävde tillgång till bil för att smidigt ta sig dit. Dessa alternativ passar nog perfekt om man åker ett större sällskap och där barnen inte är så små. Vi hittade därefter ett riktigt billigt alternativ vid stranden, men då vi kommer tillbringa en hel del tid på rummet med sovande barn, kändes det inte riktigt som vad vi ville ha, så efter det fastnade vi för ett lägenhetshotell på huvudgatan genom staden, 100m från stranden och nära till restauranger och stadsliv, då vi fick ett riktigt bra pris för två rum med pentry och balkong. Nackdelen enligt de som varit där tidigare är att det kan bli lite bullrigt på huvudgatan, men å andra sidan stannar bussen därmed också alldeles utanför, så det kan vi nog leva med. Så länge där finns tillgång till internetanslutning, vilket det finns.

På tal om det kan man ju också konstatera att utvecklingen på webben inte verkar vara lika långt framskriden på grekland som här i Sverige, om man tittar på lägenhetshotellens hemsidors utseende.

Leave a Reply